In de media

test

16-10-2018

test

Lees verder

Dekker+ App "drukwerk tot leven" op internationale conferentie Intergraf in Milaan

09-07-2018

Het Leeuwarder bedrijf, Dekker Creatieve Media & Druk, is gevraagd door het KVGO (de Nederlandse werkgeversorganisatie voor de Grafische industrie) om tijdens de jaarlijkse internationale conferentie van Intergraf de revolutionaire Dekker+ App te presenteren. 

De conferentie die vandaag plaats vindt (vrijdag 1 juni) in Milaan staat in het teken van “Print Matters for the Future”. 

Dekker ontwikkelde deze innovatieve App met technisch internetbedrijf en appbouwer NoardCode. De app is een revolutionaire innovatie waarbij video, virtual reality en internet eenvoudig gekoppeld wordt met drukwerk. 

 

Arjan Renkema van NoardCode omschrijft de app als een uniek instrument waarmee waarde aan drukwerk wordt toegevoegd en je meetbaar in contact komt met de doelgroep. 

 

Bram Dekker ziet dat door deze app, het imago van zijn bedrijf wederom wordt vergroot en tevens is deze app de concrete brug tussen drukwerk en de online wereld. 

 

Lees verder

Speciale app brengt kranten tot leven

09-07-2018

Het zou weleens een revolutie in de dagbladjournalistiek kunnen zijn. Een app, die ervoor zorgt dat de foto's in de krant tot leven komen. De app is ontwikkeld door het bedrijf Dekker Creatieve Media & Druk in Leeuwarden en is toepasbaar op allerhande drukwerk. Weekblad Actief uit Burgum had deze week de primeur.

Lees verder